Flere og flere seniorer benytter online dating

Mennesket er et væsen, der er helt igennem bundet af kærlighed. Vi kan ikke andet end at lade følelserne løbe af med os. Lige meget hvor objektive og upartiske vi forsøger at være, så knækker filmen altid før eller siden.

Det er dog også en af de gode ting ved mennesket. Nemlig at vi ikke kan lade være med at synes om hinanden, og at vi har så mange følelser, som driver vores hverdag og får os til at gøre spændende og nogle gange lidt underlige ting – måske endda direkte farlige til tider.

Det betyder også, at vi dater helt ekstremt meget. Også her i Danmark. Det har dog før været for de unge, men internettet har været med til at give flere muligheder, og alderen er bestemt ikke længere en hindring. Nu kan selv pensionister og seniorer date på nettet.

Dating har førhen været forbeholdt for de unge

Det har i mange år været sådan, at dating primært har været for de unge. I 50’erne og opad var det for de unge, fordi dating blev forbundet med en ungdomskultur, som virkelig blomstrede i den tidsalder. Dating var altså kun noget, som den yngre generation beskæftigede sig med.

Dette blev kun forstærket gennem film og medier, hvor det altid var unges kærlighedsliv der blev skildret. Det var sjældent en familiefar, der søgte ny kærlighed eller en enke, som lige havde mistet sin mand. På grund af dette, så blev dating primært set som noget unge gjorde, for at de kunne finde sig en parter, som de så kunne gifte sig med og bruge resten af deres dage med.

Den dag i dag ser billedet noget anderledes ud. Dating er for mennesker i alle aldre og starten på mange dates foregår fra telefoner og hjemmesider.

En digital tidsalder giver muligheder

Traditionelt set, så er de yngre generationer en del mere ”tech-savvy”, hvilket betyder, at seniorer ikke er de første brugere, du finder til en app eller hjemmeside, når det kommer til dating. Det er dog ved at ændre sig meget drastisk.

Vi har haft moderne computere og telefoner i en del år nu, og det har gjort, at det ikke længere kun er de ”unge”, der ved, hvordan man betjener en smartphone eller en laptop. Nu kan de fleste seniorer også følge med, fordi det er så vigtig en del af hverdagen, at man ikke kan klare sig uden dette fantastiske værktøj.

Kombineret med, at der grundet den store udbredelse af sociale medier og digitale medier, har været en kæmpe udvikling i de forskellige nicher, så er der nu bred adgang for mange ældre personer til at date løs på nettet og gennem forskellige apps til telefonen.

Selvom det stadig er i en meget ny fase, da det ikke er alle der er lige trygge ved at date over nettet (specielt seniorer), så er der dog også en voldsom positiv udvikling, hvor der er massiv vækst i alt der hedder senior dating.

Nicher indenfor online dating

Som dating branchen har udviklet sig er der med tiden opstået en række niche sites, som dækker mange forskellige målgrupper. Der findes således dating sider, som henvender sig specielt til dem, som foretrækker fx speed dating, handicap dating, golf dating, xl dating, farmer dating, dating for veluddannede, eller som vi mest har skrevet om her: senior dating.

Er din interesse blevet vakt og dit mod blevet stort nok til at tage første skridt, kan det kun anbefales, at du får oprettet en profil på senior.dk – et stort og velrenommeret site for dig, som gerne vil godt i gang med senior dating.

 

Disclaimer

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *