Få en pæn have med en plæneklipper m/ opsamler

Der findes mange forskellige måder at holde haven på og der findes endnu flere forskellige måder at slå sin græsplæne på. Nogle bruger en elektrisk plæneklipper, hvorimod andre vælger en stor havetraktor, der kan klare jobbet hurtigt. De har hver især deres forskellige fordele, men fælles for dem alle er dog, at det ofte ikke er særlig pænt. Det ender tit i klumper af græs der bare ligger på plænen og måske endda giver mærker, fordi der er så store klumper græs. Det er grimt og på ingen måde optimalt. Der er der heldigvis en løsning til. Med en plæneklipper m/ opsamler slipper du for disse ophobninger af græs.

Fordelen ved at bruge en plæneklipper m/ opsamler

Det er nemlig én meget konkret fordel ved at bruge en plæneklipper m/ opsamler. Den opsamler nemlig alt det græs, som man klipper af. Det er nemlig langt fra pænt og hvis du vil have en nogenlunde nydelig græsplæne, så skal det væk. Efterladt græs ser sløset og sjusket ud – ikke et look du ønsker, at din have skal udstråle. Fordelen ved opsamleren er også, at du opnår det rene og pæne look uden at skulle rive alt græsset sammen bagefter. Det er altså både pænt, men også meget hurtigere.

En plæneklipper m/ opsamler giver ekstra arbejde

Dog giver det i længden mere arbejde, hvis man sammenligner med slet ikke at samle op. Man skal nemlig forvente, at det tager en smule længere tid at slå græsset, da du regelmæssigt skal stoppe op, tjekke indholdet i opsamlingsposen hvorefter du enten kan fortsætte eller bliver nødt til at tømme indholdet i en trillebør eller en pose. Derefter skal du så også finde et sted at gøre af græsset. Nogle kører det på en genbrugsstationen og andre bruger det til kompost. Alt i alt, så er det en længere proces.

 

 

Disclaimer

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *