Nettet bugner med butikker, som sælger e-cigaretter

Som med alle store trends eksplorer antallet af indkøbsmuligheder og producenter sammenhængende med efterspørgslen på produkterne. Der bliver hele tiden videreudviklet på konceptet om e-cigaretter og man er kommet langt siden de første kom på markedet i 1963. Siden 2012 er det nærmest blevet en trend som ryger at skifte almindelige cigaretter ud med e-cigaretter, enten for at nedsætte nikotinforbruget eller spare på økonomien, flere og flere iværksættere udvikler et butiksgrundlag udelukkende pga. salg af e-cigaretter og tilbehør til disse, konceptet om butikker, der kun fører denne slags varer har vist sig at give pote for mange virksomheder.

Find den rigtige butik, der opfylder dine behov

Nettet bugner med butikker, som sælger e-cigaretter, så hvis man ønsker at købe en e-cigaret kan det betale sig, at man lige undersøger markedet før man bare køber det første og bedste. Det kan være du har nogle specifikke krav til udseendet af din kommende e-cigaret, der findes omkring 500 forskellige udformninger af e-cigaretter på markedet og mange steder kan du købe dele så du kan samle din egen og derved sætte dit eget præg på den. Langt de fleste butikker på nettet, som sælger e-cigaretter tilbyder en startpakke, heri får du 1-2 forskellige e-cigaretter og op til 5 prøveflasker med e-væske så du kan finde den smag, der passer til dig. Som førstegangs bruger af e-cigaretter anbefales det, at man køber en sådan startpakke, da der her også følger en brugsanvisning med opladningstider til batteriet, hvad betydningen er af den lysende diode på batteriet, samt hvor længe du kan dampe af gangen før e-cigaretten overophedes.

Ny lovgivning i 2015 strammer grebet om butikkerne

Grunden til at nettet bugner med butikker, som sælger e-cigaretter i Danmark er, at der indtil nu ikke har været en decideret lovgivning om køb og salg af e-cigaretter og e-væsker. I Folketinget har politikkerne nu kogt en lovgivning sammen, der forventes færdig i 2015, denne nye lovgivning truer med at stramme løkken om halsen på de mange forhandlere, og flere er bange for at må dreje nøglen om. Den nye lovgivning forslår blandt andet at alle typer e-væsker skal testes for skadelige stoffer og allergener, hvilket de hidtil ikke har skullet i Danmark, denne form for test er en dyr affære for butikkerne, der typisk får deres e-væsker fra udlandet, hvor der heller ikke kræves en sådan testning af produkterne. Ifølge lovforslaget vil der også komme et forbud mod dampning med e-cigaretter på alle de steder, hvor det i dag ikke er lovligt at ryge almindelige tobakscigaretter, dette får mange forbrugere af e-cigaretter til at se rødt, da det ikke er bevist at dampen fra e-cigaretter er skadelig i samme grad som røg fra almindelige cigaretter er. Lovforslaget er kommet på baggrund af, at man ikke ved, hvilke risici der kan være ved længerevarende dampning med e-cigaretter, samt at man på Folketinget frygter at de mange smage af f.eks. frugt, slik og cola vil lokke unge og endda børn til at begynde at ryge.

 

Disclaimer

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *